A Sin Worth Committing

Orly Oh Cabana Boy

>> Sunday, November 30, 2008

Sain vihdoin päätökseen taisteluni Orlyn Oh Cabana Boy -lakkaa ja sen kuvaamista vastaan (katso aiemmat postaukseni). Voitonmerkkinä postaan kuvan tänne, jotta tekin näette sen ihanan, todellisen sävyn:




(Kiitokset kuvan onnistumisesta kuuluvat Charming nailsille, jolta sain idean kuvan värikylläisyyden/kontrastien säätämiseen jälkikäteen. Käykää ihmeessä ihastelemassa hänen Oh Cabana Boy -lakkauksiaan täällä: http://charmingnails.blogspot.com/2008/11/oh-cabana-boy.html)

Lakka on ehdottomasti yksi suosikkipinkeistäni. Todella voimakas, oikeastaan jo neon pinkki lakka. Vaatii kyllä pari kolme kerrosta laitettaessa, mutta lopputulos on niiden väärti. Tässä kuvassa kolme kerrosta ja päällä Poshe.

Read more...

L'oreal Star Magnet Copper

>> Friday, November 28, 2008

Pidän paljon kultaisista ja kuparisista lakoista, joten tästä Copper-sävystä taisi samantien tulla suosikkilakkani L'orealin Star Magnet -lakoista:


Kultakuparinen sävy tuo jotenkin mieleen kesän, joten kyllä tämä enemmän ehkä on kesäsävy kuin tumma, synkempi talvisävy. Tätä sävyä minulta löytyy vasta yksi kappale, mutta ehkä käyn viikonlopun aikana hakemassa vielä toisen pahan päivän varalle...

Read more...

L'oreal Star Magnet

Oih ja voih tätä ilonpäivää! Vihdoinkin omistan koko Star Magnetic -lakkakokoelman. Tässä kuva kaikista seitsemästä ihanuudesta:


Vasemmalta oikealle: Copper, Red, Purple, Magnetic Silver, Chocolate, Magnetic Prune ja Magnetic Grey.
Itseasiassa minulta löytyy nyt muutama sävy jopa kaksin kappalein, mikä on erittäin hyvä asia, sillä näitä ihanuuksia tuskin tulee jatkossa saamaan. Toki toivon, että L'oreal lanseeraa myöhemminkin vastaavia lakkoja vaikkapa eri kuviolla tai ainakin eri sävyissä. Laittelen taas kuvia lakoista käytössä sitä mukaa kun kerkeän niitä kokeilemaan.

Read more...

OPI Aphrodite's Pink Nightie

>> Thursday, November 27, 2008


Tänään kynsiin pääsi heti kokeiluun OPI:n Aphrodite's Pink Nightie -lakka.

Aphrodite's Pink Nightie on mielestäni ihan söpö vaaleanpunainen lakka, joka menee hyvin kevyenä arkilakkana. Tämä on kuitenkin sen verran huomaamaton, että mitään uutta suosikkia tästä ei minulle tullut. Kuvassa lakkaa on kolme kerrosta (ja Poshe päällä) ja silti lakan läpi kuultaa hieman, joten vähäisestä peittävyydestä tulee minulta noottia.
(Olen toki hieman vielä katkera siitä, etten päässyt kuvamaan Oh Cabana Boyta luonnonvalossa. Opinpahan kuitenkin sen, että tuollaiset shokkisävyt on laitettava sellaisina päivinä, joina tiedän voivani kuvata päivänvalossa.)

Read more...

Uusimmat lakkani

>> Wednesday, November 26, 2008

Kaksi ihanuutta löysi tänään kotinsa luotani: OPIn Blushingham Palace sekä Aphrodites Pink Nightie:


Ilmeisesti kamerallani on asennehongelma (homofobia kenties?) vaaleanpunaisia sävyjä vastaan, enkä millään saanut kuvattua lakkausmallejakaan kunnolla. Varsinkin Blushingham Palace vääristyi turhan ruskeaksi. Yritin ratkaista ongelmaa hipsimällä rappukäytävään käytävään kirkkaisiin valoihin ottamaan kuvan, mutta lopputulos oli tämä:

Vaaleanpunaiset, pinkit ja roosat vaativat siis lähes poikkeuksetta luonnonvaloa minun kamerallani kuvattaessa.


Jouduin olemaan tänään töissä niin, etten koko päivänä kerennyt näkemään päivänvaloa. Näin ollen en myöskään saanut kunnon kuvaa Orlyn Oh Cabana Boysta, vaikka sitä eilen lupailinkin. Hoksasin kuitenkin hipsittyäni käytävään edellistä kuvaa varten, että kätytävän valoissa voisin saada Oh Cabana Boysta melko kelvollisen kuvan. Heti kun olin saanut tuon idean päähäni, alkoi kuitenkin avoimesta asuntoni ovesta kuulua avomiehen huutelua perääni ja naureskelua, joten kuvaus oli suoritettava nopeasti (myös välttyäkseni naapureiden uteliailta/mahdollisesti myös sääliviltä katseilta). Niinpä reippaana tyttönä pistin lakkausmallin kainaloon ja aloin räpsiä kuvaa kynsistäni. En kuitenkaan tajunnut, että lakkausmallini olisivat vielä märkiä, ja paitani näytti sessioni jälkeen tältä:


Tässä vielä huono kuva Orlyn Oh Cabana Boysta ja Konadin valkoisella lakalla tehdyistä perhosista:



Oikeasti sävy näyttää tältä (keskimmäinen lakkasävy):


Read more...

Turkoosia ja kimallusta

>> Tuesday, November 25, 2008

Lakkasin kynteni tänään Orlyn Oh Cabana Boy -lakalla ja yritin kuvata sen tänne teille, mutta lakkaa on ihan mahdotonta kuvata keinovaloissa. Shokkipinkki sävy ei tule esiin ollenkaan ja lakka näyttää vain vahvalta vaaleanpunaiselta. Yritän siis huomenna kuvata lakan luonnonvalossa.


Jotta ette kuitenkaan jäisi ilman tämän päiväistä lakkauspostausta, niin tässä aiempaa taiteilua. Alla peittävän turkoosin pohjan tekemässä Lumenen Natural Code sävy 9 Live it up ja sen päällä Color Cubin ihana Sexy Siren tuomassa glitteripinnan.

Ylimmässä kuvassa pelkkä lakkaus, seuraavassa Konadin valkoinen lakka ja leimasimella tehtyjä koristeluja ja alimpaan kuvaan olen vielä lisännyt keltaisella koristelulakalla hieman eloa.

Read more...

L'oreal Star Magnet Magnetic Grey

>> Monday, November 24, 2008

Tänään lakkasin kynteni L'orealin Star Magnetic -lakan sävyllä Magnetic Grey:





Harmi vaan, että ehdin laittaa päälle Poshen pikakuivattajan tuomaan kiiltoa. Kiilto nimittäin teki lakasta hankalan kuvata, eikä tähdistä (taaskaan) saa kunnolla selvää. Tässä kuitenkin muutama tarkemman kuvan yritys:




Sävy on joka tapauksessa mielestäni loistava: todella tumma harmaa, jota vaalean harmaa tähtikuvio vielä pehmentää. Lakka on muutenkin hyvä, sillä se tekee todella peittävää jälkeä jo yhdellä kerroksella ja sivellin pelittää erinomaisesti. Sivellin on tarpeeksi leveä ja yhtä aikaa sopivan napakka ja löysä. Väri levittyy tasaisesti ja siististi ja sivellin ottaa väriä juuri sopivasti. Yksi parhaista lakkasiveltimistä mielestäni!

Read more...

Anytime Go Colour Omenapiirakka

>> Sunday, November 23, 2008


Tykkäsin niin eilisestä lakkauksestani, että päätin pitää sitä vielä tämän päivän ja vaihtaa lakat vasta huomenna. Onneksi minulla kuitenkin on tallessa vanhempia lakkauskuvia, joten tässä niistä yksi:
Kuvassa on edesmenneen Anytimen Go Colour lakka Omenapiirakka ja nimettömässä rivi vihreitä strasseja. Niille, jotka lakkaan ihastuvat tiedoksi, että ainakin täällä päin Suomea Vapaa Valinnat ovat myyneet sävyä vielä 1€/kpl ja uskoisin, että saman konsernin Tarjoustalot yms. myös myyvät lakkaa vielä.

Ennen käytin hieman harvemmin näitä "erikoisempia" värejä, mutta nykyään tykkään käyttä aikalailla kaiken sävyisiä lakkoja. Lakan sävyn määrittelee lähinnä päivän pukeutumiseni. Yleensä kuitenkin mätsään lakan myös meikin kanssa. Päivästä riippuu kumpi määrittää toisen, lakka meikin vai meikki lakan. Jatkossa työpukeutumiseni ei tule mitenkään säätelemään lakkojeni sävyjä, sillä pukeudun tästä lähtien töissä pelkkään mustaan. Tylsää, tiedän. Mutta saanpahan ainakin vapaasti venkslata ja taiteilla lakkojen kanssa!

Millä perusteella te muut valitsette lakkanne sävyn?

Read more...

China Glaze Cowgirl Up

>> Saturday, November 22, 2008

Olen rakastunut!
Lakkasin tänään kynteni China Glazen Cowgirl Up -lakalla ja lopputulos on aivan ihana!




Tämä lakkasävy nousi samantien yhdeksi tummien lakkojen suosikeistani. Sopivan tumma, kaunis kevyt shimmeri ja ihana tumma punertavan violetti sävy vei sydämeni. Ja kynnelläni on vain yksi kerros lakkaa! Sävy on siis myös hyvin peittävä.



Lakka on peräisin China Glazen Rodeo Diva -kokoelmasta, josta omistan tämän lakan lisäksi Lasso My Heartin ja Prize Winning Maren. Nämä sävyt ovat saaneet minut villiintymään niin, että harkitsen vakavasti myös muutaman muun sävyn hankkimista tästä kokoelmasta. Itseasiassa taidankin samantien siirtyä Head2toebeauty.com:in puolelle ja pistää ostoskoriin muutaman lakan...


Nyt kun muuten tarkemmin mietin, niin itseasiassa lakka on hyvin lähellä aiemmin tänne laittamaani Lumenen Quick & Chic -lakan sävyä 56 Yön kuningatar! Kuinka en heti tajunnutkaan. Noh, trendisävyhän tämä näemmä on.

Read more...

China Glaze Spin Me Round

>> Friday, November 21, 2008


Tänään lakasin kynteni China Glazen Spin Me Roundilla, joka on hieman saman tyylinen lakka jo aikemmin tänne kuvaamani It's My Turnin kanssa. Jälkimmäinen on kuitenkin hieman kultaisempi verrattuna ensimmäiseksi mainittuun. Tällä kertaa en edes yritä kuivailla sävyä, sillä sen vivahteet ovat niin monimuotoisia, etten yksinkertaisesti kykene siihen tarkasti. Kuva siis puhukoot puolestani:

Sisällä kuvattuna.

Ulkona kuvattuna.



Olisitte vaan muuten nähneet kynteni taas tänään ennen kuin vaihdoin lakat! Nyt oikein harmittaa, etten ole tajunnut ottaa tällä viikolla kuvia siitä, mihin kuntoon lakkaukseni (ja kynteni) ovat jo yhden työpäivän aikana menneet. Lakka on lohkeillut sieltä täältä ja tänään pala lakkaa repsotti puoliksi irrallaan kynnen tyvestä päin! En kyllä koskaan voisi ryhtyä täysipäiväiseksi käsillä pakertajaksi, sen verran rankkaa homma on ollut. Onneksi enää kaksi päivää jäljellä seuraavalla viikolla. Normaalityössäni lakkani (ja kynteni) eivät pahemmin pääse kulumaan ja lohkeilemaan.



Kestävätkö teidän muiden kynnet töissä hyvin, vai onko lohkeilun ja liuskottumisen vaara olemassa?

Read more...

Misa ...A Little Bit of That

>> Thursday, November 20, 2008


Tänään lähti kokeiluun Misan ...A Little Bit of that. Lakka on kevyellä helmiäisellä varustettu tumma ruskea, joka taittaa luumuun. Kuvassa lakkaa kaksi kerrosta, yksi kerros oli hieman läpikuultava.

Tykkään kyllä lakasta, mutta ehkä se on kuitenkin hieman liian tylsä. Kiva sävy kuitenkin, vaikkei tästä suosikkia tullutkaan.


Kynsiparkani ovat kyllä muuten todellakin kärsineet käsillä työskentelystä tällä viikolla. Onneksi enää alle viikko tällaista rasitusta. Jokainen kynsi lohkeilee ja liuskottuu vuorotellen. Tästä johtuen en edes jaksa alkaa vielä muotoilemaan kynsiä symmetrisiksi, leikkaan ja viilaan vaan ne kohdat, jotka ovat kärsineet ja siistin kynnet sitten työrupeaman päätyttyä. Eli jos joissakin tällä tai ensiviikolla tehdyissä postauksissani kynteni näyttävät mielenkiintoisen muotoisilta, niin tiedättepähän syyn siihen.

Read more...

China Glaze FYI

>> Wednesday, November 19, 2008

Tällä hetkellä joudun tekemään töissä käsilläni niin paljon, että lakkaukset lähtevät pois samantien...niin myös valitettavasti kynnetkin. Saa nähdä, kuinka monta kynttä minulla on tämän työrupeaman jälkeen enää jäljellä. Jos asiasta pitää löytää jokin hyvä puoli, niin se on ehdottomasti se, että minulla on hyvä syy vaihtaa lakkaukseni joka päivä.

Tällä kertaa päätin laittaa vaaleamman lakan. Eilisissä Fatal Affair -lakkauksissa lohkeamat näkyivät tänään niin ikävästi, että ihan hävetti mennä töiden jälkeen bussiin (ihan kuin siellä joku oikeasti ehtisi tai olisi edes kiinnostunut vilkaisemaankaan kynsiäni).
Kokeiluun pääsi siis China Glazen FYI:

Tämä on todella kaunis hologrammilakka! Sävy on vaalea ja tavallaan huomaamaton, mutta kun sitä katsoo, on siinä kuitenkin sitä jotakin. Lakkaa voisi kuvailla kalpeaksi kullaksi tai pikemminkin kalpeaksi hiekaksi (onkohan sellaista määritelmää olemassakaan?), joka sitten shiftaa hologrammimaisesti.

Meillä on töissä katossa kirkkaat spottivalot, joten epäilen, että huomenna osa työajastani kuluu siihen, että tuoijottelen vain kynsiäni ja ihailen lakkani kauniita vivahteita...


Seuraavan päivän kommentteja:
Katselin lakkaa kirkkaissa spottivaloissa ja totesinkin sävyn olevan enemmän hopean harmaa kultaan menevällä hologrammishiftauksella.

Read more...

Misa Fatal Affair

>> Tuesday, November 18, 2008


Teki taas mieli lakata tummalla lakalla kyneet, joten päätin ottaa yhden uusimmista lakoistani kokeiluun:Misa Fatal Affair


Lakka on todella tumma violetti (lähes musta), jossa on kevyesti tummaa punertavaa shimmeriä (ei erotu kuvassa, ei edes kunnolla luonnossa). Ihana, hieman pehmeämpi vaihtoehto mustalle, jos ei ihan pikimustaa tahdo.


Misan lakoissa on muuten loistava sivellin varsinkin tummien lakkojen levitykseen. Sopivan kapea, ottaa lakkaa sopivatsti, mutta ei liikaa (vrt. Lumenen Quick & Chic lakkojen leveään ja kömpelömpään siveltimeen, joka valuttaa sävyä helposti liikaa kerralla kynnelle). Misan lakkoja minulla on vasta kolme, mutta aion varmasti hankkia jatkossa lisää jos vain hyviä, houkuttelevia sävyjä löytyy.
Ovatko muut tykästyneet Misan lakkoihin?

Read more...

China Glaze Blue Island Iced Tea

>> Monday, November 17, 2008

Vaihtelun vuoksi tahdoin laittaa kynsiini jotain sellaista, mitä en ennen ole innostunut laittamaan, joten uusi China Glazen Blue Island Iced Tea pääsi kokeiluun:

Ihana jäinen sininen vahvalla shimmerillä (kuvassa hieman liian hopeinen), pidän sävystä todella paljon. Yleensä siniset eivät ole minun juttuni, mutta tämä jäinen, hieman hopeinen shimmeri tekee lakasta miellyttävän pehmeän sinisen. Yhdellä kerroksella lakka on hieman läpikuultava, kuvassa lakkaa on kaksi kerrosta.
Oletteko te muut innostuneet sinisistä lakoista?

Read more...

L'oreal Star Magnet Red

>> Sunday, November 16, 2008

Niin harvoin pääsen talvella kuvaamaan lakkojani päivänvalossa, mutta näin sunnuntaina se kerrankin onnistui. Tässä siis kuvaa luonnonvalossa L'orealin Star Magnet lakasta sävyssä Red:

Ikävää, etteivät tähdet piirry kunnolla esille heijastumisien vuoksi. Kaikki valot heijastuvat lakan helmiäispintaan ja saavat tähnet näyttämään hieman epämääräisiltä syhryiltä.


Tässä vielä lakka keinovaloissa:

Koska lakan kanssa täytyy olla nopea, ovat myös kynsinauhat jälleen saaneet osansa tästä käsittelystä.


Miten on, aiotteko te muut hankkia näitä ihanuuksia itsellenne?

Read more...

Kynsien koristelua

>> Saturday, November 15, 2008


Monet lakat tuntuvat mielestäni yksinään käytettyinä varsin tylsiltä, joten elävöitän niitä mielelläni pienillä koristeluilla. Lakkojen tapaan myös eri tyyppisiä korstelutuotteita on kertynyt minulle jonkun verran ja tahtoisinkin nyt esitellä niitä teille.


Koristelulakkoja



Strasseja, helmiä, glitteriä, nauhaa, siveltimiä...



Kynsitarroja


Olenkin muuten pitkään yrittänyt keksiä keinoja lisätä viehätysvoimaani. Kiitos kiinalaisten kynsitarratehtailijoiden se olikin helpompaa kuin olisin koskaan kuvitellut sen voivan olla:





Tykkäävätkö muut koristella kynsiään? Mitä tuotteita te käytätte?

Read more...

L'oreal Star Magnet


Tähän mennessä olen saanut hankittua neljä sävyä L'orealin uusia Star Magnet lakkoja. Lakkojen ideana siis on, että kun märän lakan päälle välittömästi asettaa mukana tulleen magnetin, muodostuu kynnelle tähtikuvio (varottava kuitenkin suoraa kosketusta).


Näin magneetti siis asetetaan kynttä vasten.





Ja tässä pientä pikaista swatchia:

Pikkurilli: Magnetic Grey
Nimetön: Chocolate
Keskisormi & etusormi: Red
Peukalo: Magnetic Prune


Kuvat eivät ole parhaita mahdollisia, mutta lupaan kyllä kuvata kaikki sävyt kunnolla lähiaikoina. Aion myös hankkia kolme muuta sävyä lähiaikoina, niistä sitten swatchia myös.

Read more...

China Glaze Prize Winning Mare

>> Friday, November 14, 2008

Tässä tämän hetken suosikkilakkani, China Glazen Prize Winning Mare:




Aivan ihana keskiruskea sävy, joka taittaa vähän oliivin vihreään ja jossa on kevyt kultainen shimmeri. Kuvassa kaksi kerrosta lakkaa ja päällä Poshen pikakuivattaja.
Sävy on mielestäni aivan täydellinen: Sopivasti tummuutta, mutta ei silti kovin huomiota herättävä.
Tekisi mieli kokeilla muitakin uusia sävyjäni, mutta toisaalta en millään raaskisi poistaa tätä ihanuutta kynsistäni.
Onko teillä muilla tällä hetkellä joku ehdoton suosikkisävy?

Read more...

Color Club Bluff


Lakkasin pari päivää sitten kynteni uudella Color Clubin Bluff -lakalla. Lakka ei oikeastaan ollut ihan minun makuuni, liian nude ja mitäänsanomaton. Pienillä koristeluilla sain siihen kuitenkin piristystä, mutta en malttanut pitää sitä kynsissani päivää kauempaa.
Jotenkin olin kuvitellut lakan näkemieni kuvien perusteella paljon kauniimmaksi, jotenkin voimakkaammaksi. Petyin siis hieman.
Mihin hankkimiinne lakkasävyihin te muut olette olleet pettyneitä?

Read more...

Uusimmat hankinnat

>> Thursday, November 13, 2008

Tänään töistä tultuani kotona odotti ihana Head2toen (http://www.head2toebeauty.com/) kynsilakkapaketti, joka sisälsi seuraavat ihanuudet:




Vasemmalta oikealle: Misa ...A little bit of that, Forbidden lust, Fatal affair ja Orly Oh Cabana Boy (kuvassa liian hento, oikeasti räikeä pinkki).


Vasemmalta oikealle: China Glaze Spin me round, FYI, Blue island iced tea, Prize winning mare, Cowgirl up ja Lasso my heart.


Tässä vielä lakkausmallit samoista lakoista yllä olevien kuvien mukaisessa järjestyksessä. Harmi, ettei Oh Cabana Boyn ihana räikeä sävy edellenkään välity keinovalossa otetuissa kuvissa.




Nyt on taas lakkoja hetkeksi. En malttaisi millään odottaa, että pääsen käyttämään kaikkia uusia ihanuuksia!

Read more...

French and Chic!

>> Wednesday, November 12, 2008

Ranskalainen manikyyri on mielestäni yksi kauneimmista lakkauksista (ellei jopa kaunein). Koitan psyykata itseäni sen tekoon lähipäivinä ja motivaatioksi laitankin esille kuvia muutamista aiemmin tekemistäni ranskalaisista manikyyreistä.


Kaikissa lakkauksissa kärkilakkana on toiminut Maybellinen Colorama 51 French White ja Lorealin Manicure Topcoat. Kahdessa ylemmässä kuvassa on kynsitarroja, alimmassa koristeluun käytetty hopeaa lakkaa ja nimettömään strasseja.


Read more...

Rrrräyhh...vai?

>> Tuesday, November 11, 2008

Yritin kerran laittaa itselleni todella villit kynnet.
Laitoin Maybellinen Colorama -lakkojen viime kesän lakkasävyä 866 Gold Delight ja tein päälle koristelut Konadin mustalla leimasinlakalla.
Minulla oli villi olo.

Räyh!

Sitten menin töihin ja kohtasin työkaverini:
"Hei, sulla on tosi kivat kirahvikynnet!"

Kiitos, kissa... siis kirahvinainen vaikenee.


Read more...

Think Pink!

>> Monday, November 10, 2008

Teki yhtäkkiä hirveästi mieli laittaa jotain värikkäämpää lakkaa ja jo suorastaan räikeän pinkki Color Clubin Pink Flame sopi tähän tarkoitukseen mainiosti:





Päädyin vielä illalla ottamaan kukan pois ja koristelemaan kynnet Konadin valkoisella lakalla ja keltaisella koristelulakalla:

Kyllä, lakkana on edelleen sama Color Clubin Pink Flame, valo vaan tuo sävyn esille vaaleampana. Ylempi kuva vastaa mielestäni enemmän totuutta.


Ihanista pinkeistä kynsilakoista mieleeni tuli kesällä Anytimen Go Colour lakalla Pinkin himo tehty lakkaus, jossa käytin koristeluun Konadin valkoista lakkaa ja strasseja:





Tykkään todella paljon vahvoista pinkeistä lakkauksista, ehdottomasti lempparisävyjäni. Jos saisin valita vain yhden lakkasävyn, jota käyttäisin jatkuvasti, olisi se ehdottomasti pinkki: Sopivasti huomiota herättävä, mutta silti niin tyttömäisen naisellinen.


Millaisia sävyjä te valitsisitte ja miksi?


Read more...

About This Blog

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP