A Sin Worth Committing

Anytime Go Colour Omenapiirakka

>> Sunday, November 23, 2008


Tykkäsin niin eilisestä lakkauksestani, että päätin pitää sitä vielä tämän päivän ja vaihtaa lakat vasta huomenna. Onneksi minulla kuitenkin on tallessa vanhempia lakkauskuvia, joten tässä niistä yksi:
Kuvassa on edesmenneen Anytimen Go Colour lakka Omenapiirakka ja nimettömässä rivi vihreitä strasseja. Niille, jotka lakkaan ihastuvat tiedoksi, että ainakin täällä päin Suomea Vapaa Valinnat ovat myyneet sävyä vielä 1€/kpl ja uskoisin, että saman konsernin Tarjoustalot yms. myös myyvät lakkaa vielä.

Ennen käytin hieman harvemmin näitä "erikoisempia" värejä, mutta nykyään tykkään käyttä aikalailla kaiken sävyisiä lakkoja. Lakan sävyn määrittelee lähinnä päivän pukeutumiseni. Yleensä kuitenkin mätsään lakan myös meikin kanssa. Päivästä riippuu kumpi määrittää toisen, lakka meikin vai meikki lakan. Jatkossa työpukeutumiseni ei tule mitenkään säätelemään lakkojeni sävyjä, sillä pukeudun tästä lähtien töissä pelkkään mustaan. Tylsää, tiedän. Mutta saanpahan ainakin vapaasti venkslata ja taiteilla lakkojen kanssa!

Millä perusteella te muut valitsette lakkanne sävyn?

0 comments:

Post a Comment

About This Blog

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP