A Sin Worth Committing

L'oreal Star Magnet Copper

>> Friday, November 28, 2008

Pidän paljon kultaisista ja kuparisista lakoista, joten tästä Copper-sävystä taisi samantien tulla suosikkilakkani L'orealin Star Magnet -lakoista:


Kultakuparinen sävy tuo jotenkin mieleen kesän, joten kyllä tämä enemmän ehkä on kesäsävy kuin tumma, synkempi talvisävy. Tätä sävyä minulta löytyy vasta yksi kappale, mutta ehkä käyn viikonlopun aikana hakemassa vielä toisen pahan päivän varalle...

2 comments:

Charming nails November 29, 2008 at 12:28 PM  

Sinä saat kyllä nätisti tuon kuvion näkyviin. Kuinka pitkään pidät kynttä magneettia vasten?
Onnistutko ikinä sotkemaan lakkaa siihen telineeseen, olen mestari siinä :)

Golden Girl November 29, 2008 at 6:20 PM  

Charming nails: Pidän vähän liiankin kauan varmuuden vuoksi. Periaatteessa kuvio on muodostunut jo muutamassa sekunnissa, mutta itse pidän lähemmäs 10 sek. per kynsi.
Peukaloissa saatan välillä sotkeakin jos laitan lakkaa paksumman kerroksen -silloin magneetti usein "imee" lakkaa puoleensa niin tehokkaasti, että kynnelle tulee pieni "nyppylä". Mutta harvemmin tökkäisen kynttäni magneettia vasten. Se varmasti riippuu lähinnä kynnen ja sormen mallista.Peukaloni sormi on sen mallinen, että magneetti menee hyvin lähelle kynttä helposti. Olen myös huomennut, että pikkurilleihini on hirveän vaikeaa saada kuvioita aikaan, sillä en pysty laittamaan magneettia tarpeeksi lähelle kynttä (sormi tulee jo tielle) ja näin ollen magneetin teho ei riitä kunnolla tekemään kuviota.

Post a Comment

About This Blog

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP