A Sin Worth Committing

Think Pink!

>> Monday, November 10, 2008

Teki yhtäkkiä hirveästi mieli laittaa jotain värikkäämpää lakkaa ja jo suorastaan räikeän pinkki Color Clubin Pink Flame sopi tähän tarkoitukseen mainiosti:

Päädyin vielä illalla ottamaan kukan pois ja koristelemaan kynnet Konadin valkoisella lakalla ja keltaisella koristelulakalla:

Kyllä, lakkana on edelleen sama Color Clubin Pink Flame, valo vaan tuo sävyn esille vaaleampana. Ylempi kuva vastaa mielestäni enemmän totuutta.


Ihanista pinkeistä kynsilakoista mieleeni tuli kesällä Anytimen Go Colour lakalla Pinkin himo tehty lakkaus, jossa käytin koristeluun Konadin valkoista lakkaa ja strasseja:

Tykkään todella paljon vahvoista pinkeistä lakkauksista, ehdottomasti lempparisävyjäni. Jos saisin valita vain yhden lakkasävyn, jota käyttäisin jatkuvasti, olisi se ehdottomasti pinkki: Sopivasti huomiota herättävä, mutta silti niin tyttömäisen naisellinen.


Millaisia sävyjä te valitsisitte ja miksi?


1 comments:

Charming nails November 11, 2008 at 4:04 PM  

Jos joku ei jo tiennyt niin valitsisin vaaleanpunaista tai pinkkiä, eri sävyissä, kimalteisia tai cremejä...se on vaan jotenkin sellainen väri että löytyy paljon vaihtoehtoja.
Ihanat perhoskynnet :)

Post a Comment

About This Blog

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP