A Sin Worth Committing

Syksyisiä kynsilakkoja

>> Monday, November 3, 2008

Olen alle kouluikäisenä alkaneen kynsienlakkaushistoriani aikana käyttänyt kynsissäni useita eri sävyjä: pinkkejä, vihreitä, sinisiä, turkooseja, oransseja, keltaisia, kultaisia, hopeisia... kaikenlaisia. Mutta lähinnä vain vaaleita sävyjä. Syksyn synkkyys, lähestyvä talvi ja muutenkin tämänhetkinen trendi ovat kuitenkin saaneet minut innostumaan myös tummista lakoista ja haluaisinkin näin alkuun esitellä muutaman sävyn, joihin olen ihastunut.


Tarkkasilmäinen lukija saattaa kynsinauhojeni perusteella todeta, että tummien sävyjen kanssa askartelu ei ole vielä muodotunut minulle rutiiniksi. Noh, ehkä tämä uusi villitys kehittää lakkaustatojani ja aikaa myöten myös kynsinauhani säästyvät ylimääräisiltä värileikeiltä.
Lumene Quick & Chic 54 Salattu kauneus.


Hyvä peittävyys jo yhdellä kerroksella, kuvassa tosin kaksi kerrosta ja Poshe pikakuivattajana. Ihana, hieman punertava luumu kevyellä helmiäisellä.Lumene Quick & Chic 56 Yön kuningatar.

Tässäkin lakassa on hyvä peittävyys jo yhdellä kerroksella, mutta kynnellä on kaksi ja Poshe. Hieman edellistä punertavampi, mutta luumuun menevä lakka kevyellä helmiäisellä.
Lumene Quick & Chic 52 Pimeän taa.

Tumma harmaa, ei kuitenkaan musta, kevyellä shimmerillä. Pinta jää jännän näköiseksi, ei ihan kiiltävä mutta ei ihan mattakaan.Sama lakka kuin edellä, mutta päälle lisätty kerros China Glazen Wireless topcoatia.


Maybelline Salon Expert Acustic Azure & China Glaze Wireless topcoat.

Tumma, siniseen taittuva lakka. Yhdellä kerroksella hieman läpikuultava, vaatii toisen kerroksen. Olisin toivonut tämän olevan sinertävempi kynnellä. Kuva otettu kylpyhuoneen keinovaloissa.Onko joku muukin vasta herännyt ja innostunut tummista lakoista? Trendi nämä ovat olleet jo jonkun aikaa, mutta olen jotenkin mieltänyt nämä tummat lakat liian rock-henkisiksi ja epänaisellisiksi. Nyt olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että varsinkin luumuun tai punertavaan taittavat tummat lakat voivat olla hyvinkin naisellisia.

0 comments:

Post a Comment

About This Blog

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP