A Sin Worth Committing

China Glaze FYI

>> Wednesday, November 19, 2008

Tällä hetkellä joudun tekemään töissä käsilläni niin paljon, että lakkaukset lähtevät pois samantien...niin myös valitettavasti kynnetkin. Saa nähdä, kuinka monta kynttä minulla on tämän työrupeaman jälkeen enää jäljellä. Jos asiasta pitää löytää jokin hyvä puoli, niin se on ehdottomasti se, että minulla on hyvä syy vaihtaa lakkaukseni joka päivä.

Tällä kertaa päätin laittaa vaaleamman lakan. Eilisissä Fatal Affair -lakkauksissa lohkeamat näkyivät tänään niin ikävästi, että ihan hävetti mennä töiden jälkeen bussiin (ihan kuin siellä joku oikeasti ehtisi tai olisi edes kiinnostunut vilkaisemaankaan kynsiäni).
Kokeiluun pääsi siis China Glazen FYI:

Tämä on todella kaunis hologrammilakka! Sävy on vaalea ja tavallaan huomaamaton, mutta kun sitä katsoo, on siinä kuitenkin sitä jotakin. Lakkaa voisi kuvailla kalpeaksi kullaksi tai pikemminkin kalpeaksi hiekaksi (onkohan sellaista määritelmää olemassakaan?), joka sitten shiftaa hologrammimaisesti.

Meillä on töissä katossa kirkkaat spottivalot, joten epäilen, että huomenna osa työajastani kuluu siihen, että tuoijottelen vain kynsiäni ja ihailen lakkani kauniita vivahteita...


Seuraavan päivän kommentteja:
Katselin lakkaa kirkkaissa spottivaloissa ja totesinkin sävyn olevan enemmän hopean harmaa kultaan menevällä hologrammishiftauksella.

2 comments:

Charming nails November 20, 2008 at 3:26 PM  

Blogissani on palkinto sinulle :)
Noita kynsiä kelpaakin ihailla, upea väri!

Ässä November 20, 2008 at 11:12 PM  

Oo, onpa kaunis sävy tosiaan :)

Post a Comment

About This Blog

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP