A Sin Worth Committing

Essie Steel-ing the Scene

>> Sunday, December 14, 2008

Metalliset lakat ovat suosikkilakkojani, joten ihastuin myös Essien Steel-ing the Sceneen:
Sävy on hieman tämänhetkisen lempparini OPI:n Glamour Gamen kaltainen, mutta tässä on pelkkä metallinen kiilto, GG:ssa on puolestaan helmiäishohto ja juuri se hohto nimenomaan tekee lakasta vastutamattoman (voih, miten villinä tulen olemaan China Glazen Romantique-kokoelman lakkoihin...)
Lakan sävyssä on jotain pientä lämpöä mukana, mutta en luonnehtisi sitä kalpeaksi kullaksikaan. Lämpimähkö metallinen, siis.

Minulla on viha-rakkaussuhde Essien lakkoihin. Niiden joukossa on muutamia aivan ihania sävyjä, mutta lakkapullot itsessään ovat mielestäni jotenkin vain niin tylittömiä enkä missään tapauksessa tahtoisi pitää niitä esillä kynsilakkavitriinissäni muiden lakkojen joukossa. Jotenkin tuo valkoinen korkki ei vaan iske yhtään vaan tekee pulloista halvan oloisia. Muotoilustakaan en oikein tykkää, mutta jos korkki olisi tyylikkään musta, niin voisin kuitenkin elää muotoilun kanssa. Toistaiseksi siis kokoelmissani on vain yksi Essien, jonka kanssa harjoitan siedätyshoitoja siinä toivossa, että jonain päivänä kykenisin pakkausta sietämään ja hankkimaan uusia sävyjä.

Mitä mieltä te muut olette Essien lakkojen pullosta? Tyylikästä vai tyylitöntä?

0 comments:

Post a Comment

About This Blog

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP