A Sin Worth Committing

Uusimmat hankintani

>> Tuesday, December 2, 2008

Kuinkakohan mones "Uusimmat hankintani" -postaus tämäkin jo on...

Lupaan kyllä hieman rajoittaa tulevaisuudessa, mutta nämä lakat oli pakko saada. Tällainen paketti siis saapui Head2toebeauty.com:ista tänään:

Vasemmalta oikealle:
Misa Diva Driver
OPI Señorita Rose-Alita
OPI Mauvelous Memories
OPI Princess Rule!
China Glaze Sex on the Beach
China Glaze QT
China Glaze Golden Spurs
China Glaze 2Nite
China Glaze Rodeo Fanatic
China Glaze Wagon Trail


Kuvasta on taas hyvin pääteltävissä, että minulla on edelleen pinkki kausi menossa. Lisäksi kokoelmaani tuli nyt kaksi uutta sinistä lakkaa. Sinisiä lakkoja minulla oli entuudestaan vain ihan muutama, joten nämä ovat todella tarpeellinen lisä kokoelmaani. Ja Wagon Trail on minulle juuri täydellinen lakka vihreän lakan käytön totutteluun nyt kun olen päässyt sinuiksi tummien lakkojen kanssa. Tosin tämän lakan vihertävyyttä/kullan hohtoisuutta ei kyllä himmeissä keinovaloissa pahemmin edes havaitse, mutta ehkä niin on itseasiassa vielä parempi kun oman tämän hetkisen makuni tunnen.


Lakkasin näillä jo sävykarttaan kynnet valmiiksi, mutta lisään siitä kuvan tähän postaukseen vasta huomenna. Kuten nimittäin jo aiemmin havaitsin, on pinkkien sävyjen kuvaaminen kamerallani mahdotonta ilman luonnonvaloa ja näillä leveyspiireillä luonnonvaloa ei valitettavasti ole talvella enää tähän aikaan saatavilla...


Tässä vielä tämä seuraavana päivänä tehty lisäys. Kahdessa ylemmässä kuvassa lakkausmallit luonnonvalossa ja alimmassa vielä keinovaloissa (hologrammilakat QT ja 2NITE tulevat paremmin esille). Lakat ovat samassa järjestyksessä kuin aiemmin lakkapulloista otetussa kuvassa.0 comments:

Post a Comment

About This Blog

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP