A Sin Worth Committing

OPI Glamour Game

>> Thursday, December 11, 2008Leikkasin kynteni tänään lyhyiksi ja pistin niihin nudelakkaa. (Ja kyllä, leikkaan aina ja sitten vasta viilaan lasiviilalla, sillä en ikinä jaksaisi viilaamalla lyhentää kynttä lyhyeksi.)
Kuten eilen jo hieman lupailinkin, lähti tänään kokeiluun OPI:n Glamour Game, joka on aivan ihana vaalea, nude, kultainen, kevyesti merallihohtoinen, shampanjainen ja metallihohteella vieläpä varustettu. Eli siis ihan mieletön lakka näin vaaleaksi ja kevyeksi!

Harvemmin käytän nudeja sävyjä, mutta tässä on sitä jotain, johon rakastuin heti. Lakasta saa parilla kerroksella peittävän (kuvassa kolme kerrosta ja Poshe), mutta silti sävy pysyy hienostuneen kevyenä.

Tämä lakka on ehdottomasti niitä, joita ei voi vaan kuvailla, vaan jotka täytyy kokea itse. Ennen lakkaamistani harmittelin, että minulle on parhaillaan tulossa näitä toinenkin kappale erään ylihitaan, huonoa asiakaspalvelua (ai mitä asiakaspalvelua?) harrastavan nettikaupan toimesta, mutta nyt kun lakka komeilee (vai pitäisikö sanoa keimailee) kynsissäni, ei varakappale tästä Holiday in Toyland -kokoelman helmestä itseasiassa haittaakaan minua yhtään.

Tämä lakka jopa innostaa minua kokeilemaan muitakin vähemmälle huomiolle jääneitä kevyempiä lakkojani, ne kun sopivat töppökynsiin hyvin. Saa nähdä maltanko siis pitää tätä kynsissäni päivää kauempaa vai onko huomenna jo toisen lakan vuoro...


Palatakseni vielä postaukseni alkuun: Lyhennättekö te muut kyntenne aina pelkällä viilalla (lasi- vai tavallisella viilalla?) vai käytättekö myös saksia tai kynsileikkureita?

1 comments:

Charming nails December 12, 2008 at 5:56 PM  

Kynsileikkurit ja lasiviila on minun aseet :)

Post a Comment

About This Blog

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP