A Sin Worth Committing

Usimmat hankintani

>> Monday, December 22, 2008

Taas muutama ihanuus hankittu. Tämä lakkatilaus sisälsi kolme uutta lakkaa sekä varakappaleet upeista OPI:n Brand New Skatesista ja Glamour Gamesta.

OPI Play 'Til Midnight, My Private Jet ja Baby It's "Coal" Outside!

Kynnelle en ole vielä mitään päässyt testaamaan, mutta jotain sanottavaa minulla jo on näistä:

Play 'Til Midnight on jännä tapaus! Keinovaloissa pulloa katsottaessa lakka näyttää aivan tummalta violetilta, lähes mustanvioletilta. Kun otin lakan esille paketista ihmettelin kovasti, miksi olin sen tilannut ja että oliko muistini oikeasti pettänyt niin pahasti, että vain kuvittelin lakan olevan sininen. Kun sitten aloin ottamaan lakasta kuvaa hämmästyin kovasti, sillä kuvassa lakka onkin selkeästi sininen! Katsoin lakkaa vuorotellen omin silmin suoraan ja vuorotellen kameran kuvaruudusta ja ihan kuin olisi ollut kyse kahesta eri lakasta! Muiden ottamissa näkemissäni kuvissa lakka on kuitenkin selkeästi tumma sininen (kuten yllä olevassa kuvassa) ja kun pulloon kurkkaa sisälle, on siellä sinistä lakkaa, mutta keinovaloissa katsottuna itse pullo ulkopuolelta katsottuna näyttää siltä, kuin se tosiaan sisältäsi tummanviolettia lakkaa. Odotan mielenkiinnolla tämän tutkiskelua huomenna päivänvalossa...

My Private Jet vaikuttaa hauskalta lakalta. Kuvittelin sen vain sisältävän paljon helmiäistä ja hilettä, mutta näin pulloa katsottaessa ja kuvatessa lakka näyttääkin siltä, kuin siinä olisi ihan hologrammihohde! Mielenkiinnolla tätäkin tutkin huomenna ja toivottavasti myös pian pääsen kokeilemaankin.


Baby It's "Coal" Outside kiinnostaa kovasti. Lakka vaikuttaa hieman jo aiemmin tänne kuvaamani Diorin Black Sequinsin kaltaiselta, mutta tässä vaikuttaisi nyt olevan enemmän juuri sitä kovasti kaipailemaani hohdetta ja helmiäistä. Lisäksi tämä lakka on tosiaan ilmeisesti nimensämukaisesti hiilenmusta (eli todella tumma harmaa oikeastaan) eikä suinkaan ihan musta kuten Black Sequins. Tätäkin tahdon kovasti jo kokeilla!


Harmittaa hieman, että joulu on jo ylihuomenna, sillä joudun nyt laittamaan tunnelman vuoksi asiaankuuluvat punaiset kynsilakat enkä pääse vielä testaamaan uutukaisia lakkojani. Tämän vuoden puolella yritän kuitenkin päästä nämäkin vielä korkkaamaan. Toisaalta myös suuri osa Romantique Collectionia on kokeilematta...


Taidan tietää uudenvuodenlupaukseni jo nyt: En osta uusia lakkoja ennen kun olen kokeillut kaikkia vanhoja.

0 comments:

Post a Comment

About This Blog

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP