A Sin Worth Committing

Uusimmat hankintani: NYX Girls kynsilakat

>> Friday, December 12, 2008

Rakastuin eiliseen OPI:n Glamour Gamen lakkaan niin kovasti, että en vain tahdo poistaa sitä vielä kynsistäni. Lakka on vaan jotenkin niin hienostuneen tyylikäs ja vaaleasta sävystä huolimatta se ei silti tunnu tylsältä.

Näin ollen tyydyn tänään esittelemään teille kaksi Meksikon tuliaista, jotka sain muutama päivä sitten.

En ole koskaan aiemmin kokeillut mitään NYX:in tuotteita, vaikka niitä on kovasti hehkutettu. Nyt kuitenkin sain tuliaisena pari NYX Girls:in kynsilakkaa, jotka saivat minut perehtymään enemmänkin näihin lakkoihin.Kuvassa nimetön CN246 ja Candy Glitter CN 219.


Nyt kun NYX neitsyys on korkattu, tekisi minun tämän sivuston perusteella kovasti mieli hankkia lisää noita ihanuuksia: http://www.nonpareilboutique.com/costmetics-makeup-nyx-special-glitter-nail-polish.html. Katsokaa nyt, mitä herkkuja! Sydämiä, tähtiä, glittereitä... Aivan ihania!

Kertokaa ihmeessä, jos teillä on enemmänkin kokemuksia NYX:in lakoista, olisin todella kiinnostunut kuulemaan!
Omiani en ole vielä ehtinyt kynsille kokeilemaan, mutta lakkausmallit olen niistä jo tehnyt. Kumpikin sävy on hyvin läpikuultava, eli tulen varmasti käyttämään niitä omanväristensä lakkojen päällä lisäefektia tuomassa.
Tilannepäivitys yöllä:
Villiinnyin hieman tuolla Nonpareilliputiikissa ja päädyin sitten tilaamaan pari lakkaa. Kehtaankohan edes tunnustaa määrää... Jos alkuun selittelen ja perustelen jutun sillä, että alle 50 dollarin tilaukselle postikulut ovat kiinteät 9,99 dollaria ja lakat olivat niin ihania ja halpoja ja voin antaa äidilleni joululahjaksi minulle kelpaamattomat sävyt ja ja... Ja kun sitten otin huomioon tullirajan (tilauksen oltava alle 45€ postikuluineen,) niin sain kerättyä pakettiini 26 lakkaa. Eihän minun olisi ollut järkeä maksaa samoja postikuluja vaikkapa vain kymmenen lakan tilauksesta... Voih! En edes enää tiedä, oliko tuo ihastunut vai itselleni vihastunut huokaus, mutta kello on niin paljon, etten väsyneenä edes jaksa välittää. Perustelen tuon tilauksen itselleni siis joululahjana. Kuten China Glazen Romantique-kokoelmankin. Ja kuten kaikki muutkin...
Olen ilmeisesti ollut hyvin kiltti tyttö tänävuonna, kun pukki tuo noin paljon lahjoja!

1 comments:

Charming nails December 13, 2008 at 11:39 AM  

Kyllä olet ollut superkiltti kun 26 NYX lakkaa saat pukilta lahjaksi :D
Kivan näköisiä nuo NYX lakat, muistahan esitellä meille niitä, minullakaan ei ole kokemuksia.

Ps. Tiedän sen morkkiksen kun hieman villiintyy tilailemaan...

Post a Comment

About This Blog

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP