A Sin Worth Committing

OPI Princesses Rule!

>> Saturday, December 13, 2008


En oikeastaan koskaan käytä kevyitä, läpikuultavia lakkoja, mutta OPI:n nuden Glamour Gamen myötä mieleni teki yhtäkkiä mieli kokeilla.OPI Princesses Rule!


Kaivoin siis esille tähän mennessä käyttämättömänä olleen OPI:n Princesses Rule! -lakan, jota olin suunnitellut käyttäväni lähinnä creme-lakkojen päällä shimmeriä tuomassa. Jostain syystä minun alkoi hirveästi tehdä mieli laittaa kynsiini jotain minulle hyvin epätavallista. Nudea, shimmeritöntä lakkaa en kuitenkaan osaisi pitää yksistään, joten tämä oli sopiva kompromissi. Lakka on nude, mutta shimmeri antaa sille kuitenkin hieman potkua ja eloa. Hyvin läpikuultavahan tämä kyllä on, kuvassa lakkaa on kolme kerrosta.Jännää, kuinka nopealla tahdilla mieleni muuttuu sen suhteen, millaisia lakkoja haluan laittaa. Jotenkin minulla on nyt kynsien lyhentämisen myötä hirveä himo käyttää kaikkia läpikuultavia ja nudeja lakkoja, kun taas vain pari viikkoa sitten lakkailin hulluna kynsiäni tummilla lakoilla...Heittelevätkö teidän mielialanne näin paljon lakkojen suhteen, vai pidättekö lähes poikkeuksetta samankaltaisia kynsilakkoja?Muokkaus illalla:


Lakkaus ehti olla kynsissäni hetken, mutta alkoikin sitten tuntumaan äärimmäisen tylsältä. Niinpä vedin sen ihan karkkipinkkisokerihattara yliöverisöpöksi ja tein sille näin:

Alla edelleen Princesses Rule! ja päällä kerros NYX:n Candy Glitteriä ja irtosydämiä.

Ei tämäkään kyllä oikein tyyliini mene, mutta taidan piruttain pitää vielä huomisen ja katsoa kommentoiko kukaan töissäkään sitä.

0 comments:

Post a Comment

About This Blog

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP