A Sin Worth Committing

NYX Girls Gold Finger Anytime Hopeaharja

>> Tuesday, December 30, 2008

Kokeilin tänään tällaista lakkausta:





Alla kolme kerrosta hieman läpikuultavaa Anytimen Hopeaharja lakkaa, joka on valkoinen kevyellä shimmerillä.
Tämän lakan päälle vedin sen kuivuttua keskelle kyntää (kynsi kerrallaan) sipaisun NYX Girlsin Gold Fingeriä, jonka sudin viuhkasiveltimellä sekaisin Anytimen hopeaharjan kanssa.
Valkoiseen lakkaan tuli kaunis kultainen vivahde ja kevyet siveltimien vetojen jäljet (jotka eivät tosin erotu kuvissa kunnolla).


Tästä tuli kyllä ihan veikeän näköinen, mutta lakkojen värien kontrasti olisi saanut olla selkeämpi. Valkoinen lakka olisi ehkä saanut olla selkeästi peittävä ja creme koostumuksella, nyt kultainen on ehkäpä hieman liiankin sekaisin valkoisen kanssa.
Noh, teinpähän kerrankin jotain erilaista normaaliin lakkailuuni verrattuna.

Read more...

NYX Girls Marigold

Leikin heti hieman eilen saapuneilla NYX:in lakoillani:

NYX Girls Marigold (kaksi kerrosta).



NYX Girls Marigold (kaksi kerrosta) ja päällä CN225.


Marigold on kiva, kevyt kultainen lakka, joka toimii sekä yksistään (vaatii tosin vähintään kaksi kerrosta) että myös toisten lakkojen päällä tuomassa kevyttä. Tässä kuvassa käytetty kerrostusta:

China Glaze QT ja päällä NYX Girls Marigold.
Toisen lakan päällä tämä läpikuultava ihanuus tekee kyllä todella kivan kultaisen efektin, yksinään käytettynä tämä on läpikuultavuutensa vuoksi ehkä vähän liian laimea makuuni.
NYXin lakkojen laatu on kuitenkin vakuuttanut minut.

Read more...

Uusimmat hankintani

>> Monday, December 29, 2008

Muistatte varmaan, kun pari viikkoa sitten kerroin eräänä yönä villiintyneeni ja tilalleeni muutamia kynsilakkoja (lähinnä NYX:in lakkoja)? No, tässä tänään saapuneen paketin sisältö:



NYX CN204 Pinky, CN193 Baby doll, CN161 Narcissi ja CN145 Lingerie. L.A. Colors Pink Sizzle, Metallic Pink, Flashy Fuchsia sekä Nabi Burgundy.



CN165 Marigold, CN126 Gold finger, CN119 Walnutfrost, CN225, CN236, CN248, ja CN242.


CN201 Margarita (harmittelen erinäköistä pulloa), CN229, CN222, CN233, CN231, CN230, CN223 ja CN244.


CN227, CN243 ja CN232.
Aivan ihanan näköisiä lakkoja, tahtoo kokeilla kaikkia ja vaikka yhtäaikaa, kunhan vaan saa näpertää ja ihailla! Näillä leikkimiseen menee taas hetki. Epäilen, että minulla oli ehkäpä jonkin sortin prinsessakausi menossa näitä valitessani...

Harmitti hieman, että sain paketin käsiini vasta tänään. Posti oli kyllä käynyt ovellani paketin kanssa jo 23.12., mutta vasta sen jälkeen, kun olin jo lähtenyt joulunviettoon. Näin ollen jouduin odottamaan lähes viikon postin ovien avautumista ennen kuin sain lakat käsiini...

Alunperin lohduttelin omaatuntoani sillä, että voin antaa ylimääräiset lakat äidilleni. Noh, äidille terveisiä:
Ai mitkä ylimääräiset?

Read more...

China Glaze Devotion (Romantique)

>> Sunday, December 28, 2008

Viimeisin Romantique lakkaukseni on tehty China Glazen Devotion lakalla:

Devotion keinovaloissa.





Devotion luonnonvalossa Konadilla koristeltuna (m61).


Keinovaloissa tämä on mukava vaaleansiniseen taittava hopea sävy, jossa on taas Romantique -kokoelman lakoille tyypillinen shimmeri. Yksi kerros olisi taas riittänyt peittämään, mutta koska menin reilu viikko sitten kokeilemaan Dependin kotikäyttöistä kynsiengeelausta, oli minun pakko laittaa lakkaa kolmekerrosta, jolloin sain vihdoin kynnen pinnasta melko tasaisen.
(En muuten suosittele kellekään Dependin kotikäyttöisiä kynsiengeelaustuotteita, ilmaantuivat päivässä ja ovat sen jälkeen lohkeilleet isoina palasina kynsistäni. Mistään kynnestä en kuitenkaan ole saanut geelejä kokonaan pois, joten kynsien pinta näyttää varsin pahalta.)
Tykkään Devotionista, mutta sävy on ehkä hieman liian viileä, jotta lakka pääsisi suosikkisävyjeni joukkoon. Keinovalossa lakka on selkeästi sinihopea, mutta luonnonvalossa se vivahtaa jopa hieman lilaan.


Onko teille jo muodostunut suosikkisävyjä Romantique-kokoelmasta?

Read more...

OPI Baby It's "Coal" Outside!

>> Saturday, December 27, 2008

Yritän päästä sinuiksi mustien lakkojen kanssa ja laitoin nyt kynsiini OPI:n Holiday in Toyland -kokoelman tumman Baby It's Coal Outside -lakan:

Kyllä tämä hieman mustaa pehmeämpi sävy on, mutta kuitenkin ihan tumma (lähes musta) hiilenharmaa, jossa on paljon pientä hilehippusta. Hippusia on enemmän kuin Diorin Black Sequinsissa, mutta silti hillitysti.
Yhdellä kerroksella lakkauksesta ei vielä tullut täysin peittävä, joten lakkaa oli laitettava toinen kerros. Lisäksi kuvassa lakan päälle on lisätty kerros Mavalan pikakuivattajaa.

Ääh, en nyt kuitenkaan oikein tiedä... Tuntuu silti olevan hieman liian rock eikä ollenkaan tarpeeksi tyttömäinen/naisellinen lakkaus. Mitä mieltä te olette, voiko musta lakkaus olla naisellinen? Miksi voi/ei voi?

Read more...

Joululakkaus

>> Friday, December 26, 2008

Tänä vuonna kynteni viettivät joulunsa seuraavanlaisissa tunnelmissa:


Lumene Quick & Chic 53 Levoton sydän.




Lumene Quick &n Chic 53 Levoton sydän ja päällä Color Club Art of seduction.


Jälkimmäisestä yhdistelmästä en saanut kunnolla otettua kuvaa, mutta onneksi minulla oli koneella syksyllä otetu kuva samasta yhdistelmästä. (Tästä syystä nimettömäni kynsi onkin yhtäkkiä kuvassa pitkä.) Art of seduction on kyllä aivan mielettömän ihana lakka käyttää (vaan ei poistaa...) kuten koko Glitter Vixen -kokoelma muutenkin. Kunnolla glitteriä ja kimalletta, ei pelkkä tylsä lakka. Lakka tosin jättää kynnen pinnan hieman röpelöieksi, mutta ei mielestäni mitenkään häiritsevissä määrin, varsinkaan jos päälle laittaa vielä päällyslakan tai pikakuivattajan.

Millaisia joululakkauksia teillä muilla oli tänävuonna?

Read more...

Usimmat hankintani

>> Monday, December 22, 2008

Taas muutama ihanuus hankittu. Tämä lakkatilaus sisälsi kolme uutta lakkaa sekä varakappaleet upeista OPI:n Brand New Skatesista ja Glamour Gamesta.

OPI Play 'Til Midnight, My Private Jet ja Baby It's "Coal" Outside!

Kynnelle en ole vielä mitään päässyt testaamaan, mutta jotain sanottavaa minulla jo on näistä:

Play 'Til Midnight on jännä tapaus! Keinovaloissa pulloa katsottaessa lakka näyttää aivan tummalta violetilta, lähes mustanvioletilta. Kun otin lakan esille paketista ihmettelin kovasti, miksi olin sen tilannut ja että oliko muistini oikeasti pettänyt niin pahasti, että vain kuvittelin lakan olevan sininen. Kun sitten aloin ottamaan lakasta kuvaa hämmästyin kovasti, sillä kuvassa lakka onkin selkeästi sininen! Katsoin lakkaa vuorotellen omin silmin suoraan ja vuorotellen kameran kuvaruudusta ja ihan kuin olisi ollut kyse kahesta eri lakasta! Muiden ottamissa näkemissäni kuvissa lakka on kuitenkin selkeästi tumma sininen (kuten yllä olevassa kuvassa) ja kun pulloon kurkkaa sisälle, on siellä sinistä lakkaa, mutta keinovaloissa katsottuna itse pullo ulkopuolelta katsottuna näyttää siltä, kuin se tosiaan sisältäsi tummanviolettia lakkaa. Odotan mielenkiinnolla tämän tutkiskelua huomenna päivänvalossa...

My Private Jet vaikuttaa hauskalta lakalta. Kuvittelin sen vain sisältävän paljon helmiäistä ja hilettä, mutta näin pulloa katsottaessa ja kuvatessa lakka näyttääkin siltä, kuin siinä olisi ihan hologrammihohde! Mielenkiinnolla tätäkin tutkin huomenna ja toivottavasti myös pian pääsen kokeilemaankin.


Baby It's "Coal" Outside kiinnostaa kovasti. Lakka vaikuttaa hieman jo aiemmin tänne kuvaamani Diorin Black Sequinsin kaltaiselta, mutta tässä vaikuttaisi nyt olevan enemmän juuri sitä kovasti kaipailemaani hohdetta ja helmiäistä. Lisäksi tämä lakka on tosiaan ilmeisesti nimensämukaisesti hiilenmusta (eli todella tumma harmaa oikeastaan) eikä suinkaan ihan musta kuten Black Sequins. Tätäkin tahdon kovasti jo kokeilla!


Harmittaa hieman, että joulu on jo ylihuomenna, sillä joudun nyt laittamaan tunnelman vuoksi asiaankuuluvat punaiset kynsilakat enkä pääse vielä testaamaan uutukaisia lakkojani. Tämän vuoden puolella yritän kuitenkin päästä nämäkin vielä korkkaamaan. Toisaalta myös suuri osa Romantique Collectionia on kokeilematta...


Taidan tietää uudenvuodenlupaukseni jo nyt: En osta uusia lakkoja ennen kun olen kokeillut kaikkia vanhoja.

Read more...

China Glaze Wagon Trail

>> Sunday, December 21, 2008

Ihastuin niin eilisiin lakkauksiini China Glazen Awake lakalla, etten malttanut ottaa niitä vielä pois. Pitkästä aikaa jo toinen sellainen lakka, joka saa minut toimimaan näin!

Tällä kertaa esittelen siis hieman vanhemman lakkauksen, joka on tehty China Glazen Wagon traililla:
Wagon Trail keinovaloissa.


Wagon Trail luonnonvalossa.
Tämä oli ihan kiva tumma, kultaan menevään ja vihreään taittava lakka, jossa on kevyt shimmeri. Mukavasti pehmeämpi kuin ihan musta, muttei selkeästi ihan vihreäkään. Sävy ei kuitenkaan ollut sellainen, että olisin siitä suuremmin innostunut. Jotenkin en vaan ole vielä päässyt vihreän lakan makuun täysin.
Millaisia tuntemuksia vihreä lakka teissä herättää?

Read more...

China Glaze Awake (Romantique Collection)

>> Saturday, December 20, 2008


Yksi tämän hetken suosikkilakoistani eli OPI:n Brand New Skates kohtasi tänään haastajansa:
China Glaze Awake keinovaloissa.


China Glaze Awake luonnonvalossa.

OPI:n lakkaan verrattuna tämä on hieman tummempi ja myös hieman peittävämpi. Tällä saa peittävän tuloksen jo yhdellä kerroksella, OPI puolestaan vaatii useampia lakkakerroksia vastaavan peittävyyden saavuttamiseksi. Lisäksi Awakessa on vain tasainen helmiäisshimmeri, BNS:ssa on suurempaa helmiäishippusta, jota voisi kutsua jo lähes hilehippuseksi. Päivänvalossa Awake näyttää paljon sinisemmältä kuin keinovaloissa, mikä on oikeastaan aika hauska lisä.

Tässä vielä hieman kynsitarroilla tehtyä koristelua samaisen lakan kanssa:



Taas uusi helmi Romantique kokoelmasta. Uskon kyllä, että näitä helmiä tulee vielä useita, sillä kokoelma on kyllä niin herkullisen oloinen!

Read more...

Kynsikoristelua

>> Friday, December 19, 2008

Mieleni teki kovasti koristella kynsiäni edes hieman ja tässä tulos:

Alla vanhat lakkaukset China Glazen Passionilla, päällä kerros Anytimen Rannikkoa tuomassa kevyttä shimmeriä ja lopuksi kultaiset glitteriviivat koristelulakalla.

Näistä tuli mielestäni ihan hauskat. Kultainen glitteri erottuu varsinaisesta lakkauksesta vain kevyesti, mikä sopii tähän lakaukseen hyvin. Kultaiset lakkaukset ovat kyllä ihania, aivan minun makuuni.

Miten ja kuinka usein te muut koristelette kynsiänne? Kokeiletteko paljon erilaisia juttuja vai onko teillä joku tietty koristelutapa, jota useimmin käytätte?

Read more...

China Claze Passion (Romantique Collection)

Tänään kynsiini pääsi Romantique Collectionin ihana kultainen Passion:


Passion päivänvalossa.




Passion keinovaloissa.


Tällä hetkellä suosikkini tämän kokoelman lakoista. Rrrrrakastan kultaisia lakkoja! Tämäkin lakka on hyvin peittävä, mutta kynnellä on taas kaksi kerrosta ja tällä kertaa Mavalan pikakuivattaja.


Ja jos joku muuten ihmettelee kynsieni pinnan pientä rosoisuutta viimeisemmissä postauksissani, niin vika ei ole Romantique-kokoelman lakoissa, vaan pienessä itseaiheutetussa "kynsitapaturmassa"...
Kynteni lohkeilevat ja liuskottuvat helposti, joten päätin omatoimisesti tehdä niihin suojaavan geelipinnan. Aineina toimivat Dependin geeli ja aktivaattori. Aineet eivät kuitenkaan levittyneet kovin tasaisesti kun kynsiäni eilen geelailin ja kynnet jäivät hyvin rosoisiksi. Tänään tajusin viilailla pintaa tasaisemmaksi, mutta pientä röpelöisyyttä on edelleen havaittavissa varsinkin peukaloissa.
Katsotaan, kuinka tilanne kehittyy...

Read more...

China Glaze Adore (Romantique Collection)

>> Thursday, December 18, 2008


Tänään kokeiluun lähti China Glazen Romantique-kokoelman Adore:



Kaunis ja peittävä siniturkoosi lakka, jossa on helmiäishimmeri (kuten kaikissa tämän kokoelman lakoissa). Yllä olevassa kuvassa lakka tosin näyttää hieman liian siniseltä, todellisuudessa lakka on turkoosimpi. Tämä kuva on otettu keinovaloissa.
Tässä lakka vielä päivänvalossa, turkoosi sävy välittyy edellistä kuvaa paremmin:
Kiva sävy joka tapauksessa, vaikka turkoosit eivät lukeudukaan lempisävyihini kynsilakoissa.

Read more...

China Glaze Poetic (Romantique Collection)

>> Wednesday, December 17, 2008

Ihanuudet saapuivat tänään!



Heti ensimmäisenä kokeiluun lähti lämpimien sävyjen Poetic:



Tätä sävyä on todella hankala kuvailla. Lämmin, hieman lilalla taitettu kultainen/pronssinen sävy ehkäpä? Yllä oleva kuva on otettu kylpyhuoneen keinovaloissa, mutta kuvaan sävyn vielä huomenna päivänvalossa ja lisään kuvan tähän postaukseen. Muiden blogien kuvien perusteella sävyt näyttävät hyvinkin erilaisilta luonnonvalossa keinovaloihin verrattuna. Odotan siis innolla, että pääsen huomenna ihastelemaan ja kuvailemaan näitä ihanuuksiani luonnonvalossa.

Olen pariin otteeseen luvannut yrittää saada aikaan hieman koristelua kynsiini. Tänään lunastin lupaukseni, kaivoin Konadini esiin ja päätin kokeilla sellaista kuviota, jota en ole aiemmin vielä kokeillut. Lopputulos näytti tältä:



Söpöt pikkuiset rusetit!

Hetken lomalla ollut Konad-käteni vaatii hieman harjaannusta, mutta enköhän taas innostu vempaimellani pian leikkimään enemmänkin.
Vinkki: Romantique-kokoelman lakat ovat niin paksuja, että toimivat kuulemma myös Konadin kanssa. Tämän vinkin aion itsekin vielä kokeilla. Omissa kuvissani lakkaa on laitettu kaksi kerrosta ja yksikin olisi melkeinpä jo riittänyt (toinen kerros teki kyllä jäljestä tasaisemman).



Seuraavan päivän lisäys:
Tässä Poetic luonnonvalossa, ei kyllä uskoisi samaksi lakaksi:


Sävy on luonnonvalossa aivan roosa, joka kuitenkin taitaa kevyesti kultaan. Keinovaloissa sävy näytti kuparisemmalta. Mieletön muutos!

Read more...

L'oreal Star Magnet Purple

>> Tuesday, December 16, 2008


Ennen kun olin tehnyt eilistä linkkiaiheista postausta ja ehtinyt inspiroitua itsekin, olin jo lakannut kynteni L'orealin Star Magnet lakalla sävyssä Purple.

Lupaan kyllä, että seuraavassa postauksessani tulee olemaan varsinaisia koristeluja edes jonkun verran, mutta koska suurin osa blogiini sattumanvaraisesti Googlen kautta eksyvistä tulee juuri näiden Star Magnet -lakkojen kuvien perässä, niin päätin jokatapauksessa postata tämänkin nyt.

Read more...

Lukijan toive: Linkkivinkkejä

>> Monday, December 15, 2008

Pyysin teitä kertomaan minulle, millaisia postauksia tahtoisitte minun tekevän blogiini. Linkkivinkkejä ja koristeluja toivottiin, joten totetutan toiveita samantien ja samalla kertaa hieman.
Omia kynsiäni en vielä ehtinyt koristella, mutta tässä muutamia linkkejä, joista löytyy myös erittäin hyviä koristeluideoita. Yritin kerätä hieman erikoisempia sivustoja, en listata pelkkiä nettikauppoja (head2toebeauty, 8ty8beauty yms.)

-Lakkauskuvia, koristeluideoita yms. (Katso esim. vasemmasta reunasta kohta "All Nail Art Designs".)

-Tutoriaaleja, koristeluideoita...

-Lähes kaikille kynsistä kiinnostuneille tuttu galleria, josta löytyy paaaljon lakkauskuvia. Tämä galleria helpottaa suuresti nettitilauksia tehdessä.

-Valitse yläpalkista "Galleries" ja löydät erilaisia kuvagallerioita.

-Tämän linkin takaa löytyvät OPI:n lakkakokoelmat lakkoineen ja niihin liittyvää kuvamateriaalia.

-Kaikki OPI:n lakat listattuna kokoelmittain, päivitetty tosin viimeksi 24.2.2008.

-Kaikki China Glazen lakat.

-Essien vanhempia kokoelmia.

-Tätäkään sivua ei ole päivitetty useaan vuoteen, mutta täältä löytyy hyvin kuvia OPI:n vanhemmista lakoista ja tietoa OPI:n tuotteista.

-mm. OPI:n lakkoja, upeaa kynsitaidetta...tosin japaniksi. Mutta kyllä japanilaiset sitten osaavat! (Vinkki kieltä osaamattomille: Kun laitat hiiren linkin päälle, näkyy selainikkunan vasemmassa reunassa linkin osoite, englanniksi tietenkin. Osoite paljastaa usein paljon linkin sisällöstä.)

-Kuvaukset OPI:n lakkojen sävyistä ja kokoelma, johon lakka on kuulunut.

-Demoja (mm. marmorointi), kuvia, vinkkejä...

-Esimerkiksi vasemmalta kohdasta "Nailart" löytyy galleria ja tutoriaaleja, joissa on mahdollisuus valita vaikeustaso.

-Japanilainen blogi, jota ei ole enää pariin vuoteen päivitetty, mutta josta löytyy silti mielestäni ihania kynsikuvia.

-Lakkausswatcheja, mm. OPI, Essie, Misa, Color Club ja monia muita.

-Tämä on oikeastaan nettikauppa, mutta pakko mainita silti. Sivustoa voi katsella myös suomeksi ja täältä tilatessa tullirajoista ei tarvitse välittää, sillä liike sijaitsee Saksassa. Postikulut ovat myös kohtuulliset. Hyvä paikka täyttää varastot erilaista koristelutarvikkeista yms.

-Tässä nimenomaisessa keskusteluketjussa on paljon Konadilla tehtyjen lakkausten kuvia.

-Katso varsinkin kohta "Photo Gallery".

-Yli 20 000 lakkaus- ja koristelukuvaa!

-Saksalaisen foorumin kynsilakkafriikkien ketju.

-Katso varsinkin "Konad Gallery".

-Tutoriaaleja, kuvia, vinkkejä...


Olisiko tässä nyt muutama linkki? Itse odotan jo ihan täpinöissäni seuraavaa lakkojenvaihtoa, inspiroiduin niin koristelusta käydessäni linkkejä läpi.

Read more...

Misa Diva Driver

Päätin hyödyntää vapaapäiväni ja laittaa kynsiini pinkin lakan, jonka kerrankin pystyn kuvaamaan luonnonvalossa. Voi, kuinka odotankaan kevättä ja kesää kun päivä pitenee ja lakkojen kuvaaminen päivänvalossa helpottuu!

Misa Diva Driver.
Tämä pinkki ihanuus on Misan Diva Driver. Vahva pinkki lakka, jossa on siniseen menevä viileä helmiäisshimmeri. Kuvassa lakkaa on kolme kerrosta (kaksi olisi riittänyt) ja päällä Poshe. Ihanan pirteä, vai mitä?


Asiasta toiseen.
Vaikka lukijani eivät pahemmin blogiani kommentoi, tiedän teidän olevan siellä. Google Analytics paljastaa, että tällä hetkellä blogiani käydän katsomassa n. 80 kertaa päivässä, ja näistä lukijoista 60% on suomalaisia. En tiedä selaatteko tekin vain kuvat ulkomaisten lukijoiden tapaan, vai luetteko myös tekstejäni. Jos nyt joku kuitenkin lukee tämän tekstin, niin tahtoisin kertoa, että otan mielelläni vastaan postaustoiveita. Toki minulla riittää lakkoja päivittäin vaihdettaviksi ja mielelläni niitä vaihtelenkin, mutta olisi kivaa kuulla, millaisia lakkauksia te lukijat/katselijat tahtoisitte nähdä.

Read more...

Essie Steel-ing the Scene

>> Sunday, December 14, 2008

Metalliset lakat ovat suosikkilakkojani, joten ihastuin myös Essien Steel-ing the Sceneen:




Sävy on hieman tämänhetkisen lempparini OPI:n Glamour Gamen kaltainen, mutta tässä on pelkkä metallinen kiilto, GG:ssa on puolestaan helmiäishohto ja juuri se hohto nimenomaan tekee lakasta vastutamattoman (voih, miten villinä tulen olemaan China Glazen Romantique-kokoelman lakkoihin...)
Lakan sävyssä on jotain pientä lämpöä mukana, mutta en luonnehtisi sitä kalpeaksi kullaksikaan. Lämpimähkö metallinen, siis.

Minulla on viha-rakkaussuhde Essien lakkoihin. Niiden joukossa on muutamia aivan ihania sävyjä, mutta lakkapullot itsessään ovat mielestäni jotenkin vain niin tylittömiä enkä missään tapauksessa tahtoisi pitää niitä esillä kynsilakkavitriinissäni muiden lakkojen joukossa. Jotenkin tuo valkoinen korkki ei vaan iske yhtään vaan tekee pulloista halvan oloisia. Muotoilustakaan en oikein tykkää, mutta jos korkki olisi tyylikkään musta, niin voisin kuitenkin elää muotoilun kanssa. Toistaiseksi siis kokoelmissani on vain yksi Essien, jonka kanssa harjoitan siedätyshoitoja siinä toivossa, että jonain päivänä kykenisin pakkausta sietämään ja hankkimaan uusia sävyjä.

Mitä mieltä te muut olette Essien lakkojen pullosta? Tyylikästä vai tyylitöntä?

Read more...

OPI Princesses Rule!

>> Saturday, December 13, 2008


En oikeastaan koskaan käytä kevyitä, läpikuultavia lakkoja, mutta OPI:n nuden Glamour Gamen myötä mieleni teki yhtäkkiä mieli kokeilla.



OPI Princesses Rule!


Kaivoin siis esille tähän mennessä käyttämättömänä olleen OPI:n Princesses Rule! -lakan, jota olin suunnitellut käyttäväni lähinnä creme-lakkojen päällä shimmeriä tuomassa. Jostain syystä minun alkoi hirveästi tehdä mieli laittaa kynsiini jotain minulle hyvin epätavallista. Nudea, shimmeritöntä lakkaa en kuitenkaan osaisi pitää yksistään, joten tämä oli sopiva kompromissi. Lakka on nude, mutta shimmeri antaa sille kuitenkin hieman potkua ja eloa. Hyvin läpikuultavahan tämä kyllä on, kuvassa lakkaa on kolme kerrosta.



Jännää, kuinka nopealla tahdilla mieleni muuttuu sen suhteen, millaisia lakkoja haluan laittaa. Jotenkin minulla on nyt kynsien lyhentämisen myötä hirveä himo käyttää kaikkia läpikuultavia ja nudeja lakkoja, kun taas vain pari viikkoa sitten lakkailin hulluna kynsiäni tummilla lakoilla...



Heittelevätkö teidän mielialanne näin paljon lakkojen suhteen, vai pidättekö lähes poikkeuksetta samankaltaisia kynsilakkoja?



Muokkaus illalla:


Lakkaus ehti olla kynsissäni hetken, mutta alkoikin sitten tuntumaan äärimmäisen tylsältä. Niinpä vedin sen ihan karkkipinkkisokerihattara yliöverisöpöksi ja tein sille näin:

Alla edelleen Princesses Rule! ja päällä kerros NYX:n Candy Glitteriä ja irtosydämiä.

Ei tämäkään kyllä oikein tyyliini mene, mutta taidan piruttain pitää vielä huomisen ja katsoa kommentoiko kukaan töissäkään sitä.

Read more...

Uusimmat hankintani: NYX Girls kynsilakat

>> Friday, December 12, 2008

Rakastuin eiliseen OPI:n Glamour Gamen lakkaan niin kovasti, että en vain tahdo poistaa sitä vielä kynsistäni. Lakka on vaan jotenkin niin hienostuneen tyylikäs ja vaaleasta sävystä huolimatta se ei silti tunnu tylsältä.

Näin ollen tyydyn tänään esittelemään teille kaksi Meksikon tuliaista, jotka sain muutama päivä sitten.

En ole koskaan aiemmin kokeillut mitään NYX:in tuotteita, vaikka niitä on kovasti hehkutettu. Nyt kuitenkin sain tuliaisena pari NYX Girls:in kynsilakkaa, jotka saivat minut perehtymään enemmänkin näihin lakkoihin.



Kuvassa nimetön CN246 ja Candy Glitter CN 219.


Nyt kun NYX neitsyys on korkattu, tekisi minun tämän sivuston perusteella kovasti mieli hankkia lisää noita ihanuuksia: http://www.nonpareilboutique.com/costmetics-makeup-nyx-special-glitter-nail-polish.html. Katsokaa nyt, mitä herkkuja! Sydämiä, tähtiä, glittereitä... Aivan ihania!

Kertokaa ihmeessä, jos teillä on enemmänkin kokemuksia NYX:in lakoista, olisin todella kiinnostunut kuulemaan!
Omiani en ole vielä ehtinyt kynsille kokeilemaan, mutta lakkausmallit olen niistä jo tehnyt. Kumpikin sävy on hyvin läpikuultava, eli tulen varmasti käyttämään niitä omanväristensä lakkojen päällä lisäefektia tuomassa.




Tilannepäivitys yöllä:
Villiinnyin hieman tuolla Nonpareilliputiikissa ja päädyin sitten tilaamaan pari lakkaa. Kehtaankohan edes tunnustaa määrää... Jos alkuun selittelen ja perustelen jutun sillä, että alle 50 dollarin tilaukselle postikulut ovat kiinteät 9,99 dollaria ja lakat olivat niin ihania ja halpoja ja voin antaa äidilleni joululahjaksi minulle kelpaamattomat sävyt ja ja... Ja kun sitten otin huomioon tullirajan (tilauksen oltava alle 45€ postikuluineen,) niin sain kerättyä pakettiini 26 lakkaa. Eihän minun olisi ollut järkeä maksaa samoja postikuluja vaikkapa vain kymmenen lakan tilauksesta... Voih! En edes enää tiedä, oliko tuo ihastunut vai itselleni vihastunut huokaus, mutta kello on niin paljon, etten väsyneenä edes jaksa välittää. Perustelen tuon tilauksen itselleni siis joululahjana. Kuten China Glazen Romantique-kokoelmankin. Ja kuten kaikki muutkin...
Olen ilmeisesti ollut hyvin kiltti tyttö tänävuonna, kun pukki tuo noin paljon lahjoja!

Read more...

OPI Glamour Game

>> Thursday, December 11, 2008



Leikkasin kynteni tänään lyhyiksi ja pistin niihin nudelakkaa. (Ja kyllä, leikkaan aina ja sitten vasta viilaan lasiviilalla, sillä en ikinä jaksaisi viilaamalla lyhentää kynttä lyhyeksi.)
Kuten eilen jo hieman lupailinkin, lähti tänään kokeiluun OPI:n Glamour Game, joka on aivan ihana vaalea, nude, kultainen, kevyesti merallihohtoinen, shampanjainen ja metallihohteella vieläpä varustettu. Eli siis ihan mieletön lakka näin vaaleaksi ja kevyeksi!

Harvemmin käytän nudeja sävyjä, mutta tässä on sitä jotain, johon rakastuin heti. Lakasta saa parilla kerroksella peittävän (kuvassa kolme kerrosta ja Poshe), mutta silti sävy pysyy hienostuneen kevyenä.

Tämä lakka on ehdottomasti niitä, joita ei voi vaan kuvailla, vaan jotka täytyy kokea itse. Ennen lakkaamistani harmittelin, että minulle on parhaillaan tulossa näitä toinenkin kappale erään ylihitaan, huonoa asiakaspalvelua (ai mitä asiakaspalvelua?) harrastavan nettikaupan toimesta, mutta nyt kun lakka komeilee (vai pitäisikö sanoa keimailee) kynsissäni, ei varakappale tästä Holiday in Toyland -kokoelman helmestä itseasiassa haittaakaan minua yhtään.

Tämä lakka jopa innostaa minua kokeilemaan muitakin vähemmälle huomiolle jääneitä kevyempiä lakkojani, ne kun sopivat töppökynsiin hyvin. Saa nähdä maltanko siis pitää tätä kynsissäni päivää kauempaa vai onko huomenna jo toisen lakan vuoro...


Palatakseni vielä postaukseni alkuun: Lyhennättekö te muut kyntenne aina pelkällä viilalla (lasi- vai tavallisella viilalla?) vai käytättekö myös saksia tai kynsileikkureita?

Read more...

Uusimmat hankintani

>> Wednesday, December 10, 2008

Nämä ihanuudet saapuivat viimeksi kokoelmaani kasvattamaan:



OPI I'm Indi-a Mood for Love, OPI Glamour Game ja Essie Steel-ing the Scene.

Varsinkin noita kahta jälkimmäistä metallinhohtoista ihanuutta olen jo pitkään himoinnut ja nyt vihdoin sain ne. Kynsissä on vielä ihanat Sultry Diva- lakkaukset, mutta ai että miten tekisi mieli kokeilla noista jompi kumpi heti!

OPI:n I', Indi-a Mood for Love on muuten hyvin lähellä OPI:n La Paz-itively Hotia, joten olisin ehkä voinut elää ilman tätä. Tämä tosin on pelkkä creme kun taas La Paz-itively Hotissa on kevyt, kylmä shimmeri mukana.

Essien Steel-ing the Scene muuten puolestaan näyttää kynnellä ihan rosterilta, pintakin on sama:

Glamour Gamea en osaa kuvailla kunnolla, joten se taitaa tulla kokeiluun huomenna.

Read more...

Color Club Sultry Diva

Mieleni teki hieman erikoisempaa lakkaa, joten kuorrutin kynteni Color Clubin Glitter Vixen -kokoelman Sultry Diva -lakalla.



Tässä lakka kahdessa erilaisessa (keino)valaistuksessa.
Glitter Vixen -kokoelman lakat ovat siis nimensä mukaisesti pelkkää glitteriä. Tässä kuvassa minulla on lakkaa kaksi kerrosta ja päällä Poshen pikakuivattaja. Lakat jättävät hieman röpelöisen pinnan kuten arvata saattaa, mutta eivät mitenkään häiritsevän röpelöistä. Fuskasin sen verran, että laitoin varmuuden vuoksi alle ensin kerroksen Mavalan Gold-lakkaa, mutta se tuskin vaikutti lupputulokseen.

Harmikseni olen lyönyt keskisormeni pari viikkoa sitten jonnekin ja vaaleampien lakkojen kanssa kynsirajassa oleva verenpurkautuma näyttää siltä, kuin en olisi ottanut edellistä tummaa lakkausta kunnolla pois. No, sainpahan taas loistavan (teko)syyn vaihtaa lakat pian tummempiin...

Read more...

China Glaze Romantique Collection

Tämä ylimääräinen postaus on pakko tehdä ihan pelkästä hehkuttamisen ilosta! China Glazen Romantique Collection on nyt vihdoin kokonaisuudessaan saatavana Head2toebeauty.comista ja tilasinkin sen itse sieltä samantien. Kaikki 12 metallinhohtoista sävyä (joista kuusi on lämmintä ja kuusi kylmää sävyä) saapuvat luokseni toivottavasti viimeistään ensiviikon loppupuolella ja lupaan kuvata ne kaikki teille.
Ihanaa!

Read more...

China Glaze LOL!

>> Tuesday, December 9, 2008

Heti näin alkuun pahoittelen, etten ole pariin päivään ehtinyt postaamaan uusia lakkauksia, sillä olin reissussa. Reissun päällä kuitenkin näkee ja kokee ja nyt näytän teille, mitä minä pääsin reissussa kokemaan, tai oikeammin kokeilemaan.
Kynsissäni on China Glazen hologrammilakka LOL! keinovaloissa kuvattuna (päivänvalossa tämä ei näyttäisi juuri miltään erikoiselta lakalta). Kiva hologramminen vahva violetti, mutta jostain syystä tämän lakan hohde on kovin vaisu. Muilla kokeilemillani China Glazen hologrammilakoilla on tullut kunnon holoshiftaus, tällä tuskin nimeksikään. Violetin sävy on vähän turhan vahva, kylmä ja rajun oloinen minulle, joten jätin lakan mielisuosiolla sen omistajalleen.

Uteliaimmille kerrottakoon, että lakka on eläkkeellä olevan äitini lakkakokoelmista poimittu. Tämä lakkakokoelma on sama kokoelma, jonne minä dumppaan kaikki minulle liian villit ja räikeät lakat, ja jonka haltija on näistä kaikista todella haltioissaan. Kyseinen eläkeläisrouva lakkaa mielellään kynsiään myös villeillä ja trendikkäillä sävyillä ja vaikka kymmenellä eri sävyillä yhtäaikaa -mikseivät kaikki kynnet voisi olla erivärisiä? Häneltä minulla on siis vielä paljon opittavaa tällä saralla enkä voi siis sanoa muuta kuin "LOL!" ja nauraa omalle ajoittaiselle pikkusievälle konservatiivisuudelleni.

Read more...

China Glaze QT

>> Saturday, December 6, 2008


Lakkasin tänään kynteni China Glazen QT hologrammilakalla, joka on nimensä mukaisesti todellinen söpöläinen. Pinkki, marjapuuronpunaiseen menevä sävy on mielestäni aivan ihana! Tai no, oikeastaan mikä vaan lakka on mielestäni ihana jos siinä vain on hologrammihohde...

Ainoa negatiivinen asia hologrammilakoissa on itse lakkausprosessi. Siveltimessä on oltava reilusti lakkaa, sillä vähänkin "kuivempi" sivellin vetää helposti lakattavalta alueelta siihen jo laitetun lakan pois, ellei se ole ehtinyt jo kuivua. Tässä kuvassa lakkaa on kolme kerrosta, mutta periaatteessa kaksikin kerrosta olisi riittänyt. Päällä on taas Poshen pikakuivattaja.

Read more...

Dior Black Sequins


Olin eilen pikkujoulutunnelmissa mustissa vaatteissa, joten päätin kokeilla lakata kynteni asuuni sointuvalla Diorin Black Sequinsilla. Yksi työni hyvistä puolista: Minun ei tarvinnut ostaa tätä lakkaa, vaan saatoin lakata tällä töissä kynteni kokeeksi. Ja kun olin lakannut kynteni tällä hehkutetulla lakkasävyllä olin erittäin tyytyväinen, että olin tosiaan saanut kokeilla lakkaa enkä ollut hankkinut sitä omakseni. Tämä on kyllä kaunein musta kynsilakka, jonka olen nähnyt, mutta minun on vaan myönnettävä, että musta on liian "kova" lakkasävy minun käytettäväkseni. Pidän enemmän kaikesta todella tyttömäisestä ja tämä tuntuu omissa kynsissä vähän liian rockilta ja gootilta (vaikka kauniisti eiliseen asuuni sopikin).

Mutta kaunis tämä sävy kyllä on! Yhdellä kerroksella ei tullut ihan tarpeeksi peittävää, joten laitoin kaksi kerrosta lakkaa ja päälle vielä kerroksen Mavalan pikakuivattajaa (joka on muuten hyvä vaihtoehto Poshen pikakuivattajalle, jos ei tahdo alkaa netistä tilailemaan). Lakassa on kaunis, todella hienojakoinen hopeinen shimmeri, joka hieman pehmentää lakkaa. Onhan tämä kyllä todella tyylikäs versio mustasta, mutta olisin kaivannut enemmän pehmennystä sävyyn. Ehkä hieman enemmän hopeaa shimmeriä? Sen lisääminen olisi toki saattanut tehdä lakasta halvemman oloisen ja vähemmän tyylikkään.


Vierastaako joku muukin mustaa lakkaa sen trendikkyydestä huolimatta?

Read more...

OPI Señorita Rose-Alita

>> Thursday, December 4, 2008

Lakkasin tänään kynteni OPI:n Señorita Rose-Alita -lakalla, joka on (jälleen kerran) kovasti minulle mieleinen. Lakassa on yhdistettynä kaksi lempparijuttuani: pinkki sävy ja kultainen shimmeri. Suomen ihanan talven vuoksi minulle tuli taas kiire kuvata lakkaus luonnonvalossa ja vaikka valoa vielä riittikin, sai kevyt lumisade ilman kuitenkin sen verran synkäksi, ettei kultainen shimmeri erotu kunnolla. Kultaisen vivahteen havaitsee ehkä parhaiten itse lakkapulloa katsomalla.
Lakkaus oli peittävä jo yhdellä kerroksella, mutta laitoin päälle vielä toisen kerroksen varmuuden vuoksi.

Read more...

China Glaze 2NITE

>> Wednesday, December 3, 2008

Minun oli tarkoitus lakata eilen kynnet L'orealin Star Magnetien sävyllä Silver, mutta koska H2T:n lakkapakettini saapui eilen, en malttanut olla kokeilematta tätä jo pitkään himoitsemaani ihanuutta, eli China Glazen hologrammilakkaa 2NITE. Kuten olenkin jo maininnut, en omista monia sinisiä kynsilakkoja ja ne harvat, jotka omistan, ovat olleet sitäkin harvemmin käytössä. Nyt alan kuitenkin pikkuhiljaa "lämpenemään" näille viileille sävyille, vaikka lämpimät sävyt minulle yleensä paremmin sopivakin. En kuitenkaan jaksa (tai edes tahdo) mennä värioppien mukaan kynsiasioissa, sillä kynsilakoilla leikkiminen olisi huomattavasti tylsempää, jos siinä pitäisi noudattaa jonkinlaisia sääntöjä. Eli fiiliksen mukaan mennään ja tänään fiilis oli tällainen:



Tämä on todella miellyttävä sinisen sävy, jota hologrammihohde kivasti pehmentää. Lakan peittävyys on todella hyvä: kynnelläni on lakkaa vain yksi kerros, joka riitti peittämään täydellisesti alleen jääneen edellisen OPI:n Brand New Skates ja Konad -lakkauksen. Onneksi nyt on talvi ja saan viettää koko päivän keinovalaistuksessa, joka on ehdottomasti paras valaistus tuomaan hologrammilakkojen vivahteita esille.

Read more...

Uusimmat hankintani

>> Tuesday, December 2, 2008

Kuinkakohan mones "Uusimmat hankintani" -postaus tämäkin jo on...

Lupaan kyllä hieman rajoittaa tulevaisuudessa, mutta nämä lakat oli pakko saada. Tällainen paketti siis saapui Head2toebeauty.com:ista tänään:

Vasemmalta oikealle:
Misa Diva Driver
OPI Señorita Rose-Alita
OPI Mauvelous Memories
OPI Princess Rule!
China Glaze Sex on the Beach
China Glaze QT
China Glaze Golden Spurs
China Glaze 2Nite
China Glaze Rodeo Fanatic
China Glaze Wagon Trail


Kuvasta on taas hyvin pääteltävissä, että minulla on edelleen pinkki kausi menossa. Lisäksi kokoelmaani tuli nyt kaksi uutta sinistä lakkaa. Sinisiä lakkoja minulla oli entuudestaan vain ihan muutama, joten nämä ovat todella tarpeellinen lisä kokoelmaani. Ja Wagon Trail on minulle juuri täydellinen lakka vihreän lakan käytön totutteluun nyt kun olen päässyt sinuiksi tummien lakkojen kanssa. Tosin tämän lakan vihertävyyttä/kullan hohtoisuutta ei kyllä himmeissä keinovaloissa pahemmin edes havaitse, mutta ehkä niin on itseasiassa vielä parempi kun oman tämän hetkisen makuni tunnen.


Lakkasin näillä jo sävykarttaan kynnet valmiiksi, mutta lisään siitä kuvan tähän postaukseen vasta huomenna. Kuten nimittäin jo aiemmin havaitsin, on pinkkien sävyjen kuvaaminen kamerallani mahdotonta ilman luonnonvaloa ja näillä leveyspiireillä luonnonvaloa ei valitettavasti ole talvella enää tähän aikaan saatavilla...


Tässä vielä tämä seuraavana päivänä tehty lisäys. Kahdessa ylemmässä kuvassa lakkausmallit luonnonvalossa ja alimmassa vielä keinovaloissa (hologrammilakat QT ja 2NITE tulevat paremmin esille). Lakat ovat samassa järjestyksessä kuin aiemmin lakkapulloista otetussa kuvassa.



Read more...

About This Blog

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP