A Sin Worth Committing

Anytime Silver White

>> Sunday, January 11, 2009

Today I polished my nails with China Glaze's Rich and Famous but sadly I slept till noon and because here in Finland the daylight is strictly limited during the winter time I could not took a picture of it with my camera. As the Finnish readers know, my camera won't shoot pink colors properly anywhere else but in daylight. At almost 3PM when I was ready with my nails there were still some daylight but because the sky was cloudy my camera twisted the color a bit. So no Rich and Famous today.

Instead of that I will show you an old picture of my so called "fairy dust" lacquering:

I used Anytime's Silver White, made pink fairies with Konad and topped it with Anytime's Sparkling fizz. Quite cute, right? Outlines of the fairy don't show up so clearly, but please click the picture to see it bigger.

Hopefully tomorrow morning would be at least a bit sunny so I could shoot the "Rich and Famous" to you. It is a really girlish polish and now I even have some time do decorate my lacquering.

8 comments:

muumi_otus January 11, 2009 at 10:24 PM  

Voi miten suloisia keijuja! Jään odottamaan lisää tyttömäisyyksiä.

Golden Girl January 11, 2009 at 11:31 PM  

muumi_otus: Toivottavasti huomenna tosiaan on valoisa aamu, niin lupaan sinulle tyttömäistä pinkkiä ja glitteriä postaukseen. :)

Anonymous,  January 12, 2009 at 11:48 AM  

Kivan taustan olet valinnut. Kynsikuvat taas kivoja mutta nykyään sun blogi ei eroa enää mitenkään muista blogeista, tykkäsin tosi paljon kun sain kynsijuttuja lueskella vaihteeksi suomenkielellä, englanninkielisiä blogeja kun on aivan älyttömästi. Musta oli vaan niin kiva lukea juttuja suomeksi ja ymmärtää kaikki pingottamatta sen kummemmin. So long!

Anonymous,  January 12, 2009 at 2:05 PM  

Kiva lakkaus! :)
Muakin harmittaa kun et kirjota enää suomeks. Kuvat käyn kyllä sun blogista aina kattomassa mutta enää ei paljoa lueskele kun tuo englanninkielentaito ei kummonen oo.

Golden Girl January 12, 2009 at 5:01 PM  

Voi harmi, että vasta nyt kuulen mielipiteenne blogin pitämisestä suomenkielellä. Yritin kysellä mielipiteitä ennen, kuin aloin kirjoittamaan englanniksi, mutta kukaan ei silloin vastustellut ideaa.
Otan harkintaan, jos jossakin vaiheessa alkaisin lisäämään tekstieni loppuun esimerkiksi pienen tiivistelmän sisällöstä suomeksi.
Kiva kuitenkin saada palautetta asiasta. :)

Brooke January 14, 2009 at 9:36 PM  

very cute! I love those little fairies - one of these days I will get a konad

Anonymous,  December 28, 2009 at 4:59 PM  

No minä olen tilannut itselleen kaikki tuotteet KONAD Virosta, koska siellä on kaikki KONAD tuotteet paljon edullisempia. Tilatut tuotteet olen saanut 5 päivän kuluttua maksun suorittamista. Yhteensä olen tilannut sieltä jo kolme kertaa ja olen erittäin tyytyväinen. Myös minulle tuttuja käyttävät sitä Viron e-ostoksilla.
Jos se tarjoaa etua, voit myös tarkistaa http://www.konad.ee/index.php?id=10835 (se on suomeksi) ja KONAD tuotteita voi tilata http://www.epood.konad.ee (sivu on viroksi, mutta helppo tilata). On vain osoitettava oma osoite ja valitse maaksi FINLAND.

Post a Comment

About This Blog

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP