A Sin Worth Committing

Taiteilua

>> Saturday, January 3, 2009

Noniin, yritin hieman taiteilla:Aluslakkana Anytime Still Together, koko kynnellä ensin cremevalkoinen Anytimen Go Colour Lumikuningatar, kärjissä vinosti China Glazen How about a tumble ja näiden välissä mustat viivat koristelulakalla ja pikakuivatus Poshella. Alemmassa kuvassa lisäksi vielä China Glazen Holographic topcoat.

Tässä vielä kuva käytetyistä lakoista:Mustista viivoista ei tullut kovin identtisiä, sillä käyttämäni koristelulakan siveltimen laatu on suorastaan surkea (juu, vika on tuotteessa, ei käyttäjässä...). Onneksi ehdin kuitenkin ennen lakkoon ryhtymistä tilaamaan eilen esittelemäni sivellinsarjan ja aion jatkossa kyllä käyttä sitä koristeluissa.

Täytyy tunnustaa, että vaikka osaksi taiteilinkin siksi, että taiteiluja on kaipailtu, oli sille myös toinen syy: Halusin nimittäin päästä kokeilemaan uutta lakkaani (How about a tumble), mutta tajusin, että jos käytän vain uusia lakkojani, en saa koskaan yhtään vanhaa lakkaani kulumaan loppuun enkä näin ollen pääse koskaan ostelemaan uusia! Eli jotain vanhaakin oli siis otettava mukaan.
Uskon, että jatkossa tulette näkemään enemmänkin monivärisiä lakkauksia. ;)

3 comments:

muumi_otus January 3, 2009 at 11:24 PM  

Hyvältä näyttää. :) Taidan itsekin kokeilla taiteilua valkoisen lakan kanssa.

Asami January 31, 2009 at 9:57 PM  

I LOVE this! It's gorgeous. :)

Post a Comment

About This Blog

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP